logo
  
Keresés
> Részletes keresés
> Keresés törlése


Valid HTML 4.01 Transitional

Valid CSS!


BST Autószervíz
Cím: 4400 Nyíregyháza, Futó u. 15.Telefon: 06-30/945-0510
Telefon 2: 06-30/945-0510

A képek megtekintéséhez kattintson ide!
Bevezető

szerviz, autó szervíz, márka szervíz,

Bemutatkozás

Fontosnak tartottuk, hohy a gazdasági válság káros jelenségeiről tájékoztassuk ügyfeleinket.

Munkatársaimmal 15 éve javítunk BMW tipusú gépkocsikat és különösen az utóbi időszakban - valószínüleg a gazdasági nehézségek miatt - a piacon megjelentek az alkatrészekkel és a gépkocsik javításához, illetve szervizeléséhez szükséges anyagokkal visszaélő szervezetek. Tapasztaltuk, hogy az alkatrészeket olyan áron kínálják, ami feltételezi a gazdálkodási szabályok megsértését vagy a hamisítás valószínűségét.

Találkoztunk ügyfeleink által vásárolt hamisított cimkével ellátott motorolajjal, fagyálló ablakmosó folyadékkal. Sajnos nem rendelkezünk megfelelő bizonyítékokkal és nem is a mi feladatunk a nem megfelelő áruk kiszűrése, de kötelességünk az ügyfeleink figyelmeztetése, hogy vásárláskor megfelelő körűltekintéssel járjanak el (Csodák csak a mesében léteznek!).

A legnagyobb kárt a nem megfelelő motorolajok használata okozhatja, mivel a mai korszerű gépkocsik olajcsere periódusa többszöröse a régi tipusokénak. A megnyújtott olajcsere periódushoz szükséges a megfelelő minőségű és élettartamú olajok használata. Rossz minőségü motorolaj használata esetén a motorolaj kenőképessége nem megfelelő és jelentős károkat okoz a motor szerkezeti egységeiben. Ennek javítása jelentős ráfordítást igényel.

A javítások során találkoztunk szakmai hozzáértés hiányával is, ami a tulajdonosoknak szintén többletkiadást okozott.


Főoldal |  Ügyfélkapu |  Kapcsolat |  Magunkról |  Partnereink |  Megyeszékhelyek |  Hirdetőink