logo
  
Keresés
> Részletes keresés
> Keresés törlése
Valid HTML 4.01 Transitional

Valid CSS!


 Foglalás és ajánlatkérés 

Gizmo-Team
Cím: 4320 Nagykálló, Korányi Frigyes utca 99.Email: kicsak@freemail.hu
Telefon: 20/974-2464Telefon 2: 20/974-2464
Internet: www.gizmo-team.huGps: 47.8795030 , 21.8305899

A képek megtekintéséhez kattintson ide!
Bemutatkozás

Gyerekként tátott szájjal nézzük a versenyautókat, amik elérhetetlennek tûnnek a szemünkben, hacsak nincs a családban vagy az ismerõsi körben olyan, akinek van és vinne minket egy kört, hogy utána dicsekedhessünk, hogy, milyen élményben volt részünk.Aztán letesszük a jogosítványt, megpróbálkozunk a kézifékkel kisebb-nagyobb sikerrel, hogy milyen csodákra vagyunk képesek, imádjuk a sebességet, a kihívást, SZERETÜNK SZÁGULDOZNI!

Vagy pedig távolról csodáljuk az embereket, akik a volán mögött ülve képesek az autóikat úgy irányítani, hogy a hideg kiráz a látványtól. Az autó szerelem.És ha szerelmes leszel, nagyon nehéz kiábrándulni belõle, ha jó a szeretõ, egyre jobban szerelmes leszel. Az autó is ilyen.Hozzádnõ, társad lesz, óvod, figyelsz rá, és teszel róla ha lehetõséged van rá, hogy egyre jobb és jobb legyen. Ha mindig is vágytál rá, hogy megízleld a versenyautók világát, ha szeretnél valakinek meglepetést okozni azzal, hogy egy ilyen autóban profi versenyzõ vigye pár kört saját kialakítású pályáján, vagy egyszerûen csak megtetszik az egyik autó amibe szívesen beleülnél tesztelgetni egy kicsit, most ITT A LEHETÕSÉG!

Ha rally rajongó vagy és a pálya szélén magadban azt mormolod: -Én ezt jobban tudnám!- Gyere mutasd meg! Tedd próbára magad!Kivételes élményben lesz részed, akár sofõrként, akár utasként jössz el hozzánk!


Főoldal |  Ügyfélkapu |  Kapcsolat |  Magunkról |  Partnereink |  Megyeszékhelyek |  Hirdetőink